"Вони не мають права ходити по землі": Мама вбитого "Моторолою" українського "кіборга" прокоментувала смерть терориста (відео)

Жінка не радіє вбивству нелюда і сподівається на суд для інших катів її сина.

"Моторола" вбив "кіборга" Ігоря Брановицького. Фото: УНІАН.

Мама "кіборга" Ігоря Брановицького, якого вбив терорист "Моторола", не зраділа смерті бандита в Донецьку. Катів свого сина жінка знає поіменно, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Особливо її обурює наявність серед них священика УПЦ Московського патріархату.

"Моторола застрелив Ігоря вже лежачого, який був напівпритомний. Кадирівці били їх, учасники незаконних формувань збройних і священник. Священник бив полонених хрестом. Зламав хреста - це є в матеріалах слідства. Потім взяв другого хреста. Він їх катував. Священник стріляв у Ігоря з травматичної зброї. Священик! Московський патріархат ні одним словом не відізвався на це", - приголомшена мати вбитого воїна.

Звістку про смерть "Мотороли" вона отримала телефоном від донецьких друзів-волонтерів. "Ну, радості я не відчула. Я просто хотіла, щоб його судили. Ну, раз так не вийшло - то хоч так… Ця мерзота не повинна ходити по землі", - каже пані Ніна.

Тепер рідні вбитого українського воїна хочуть, щоби знайшли та судили всіх інших учасників катування "кіборга".

"Моторола" був одним із найжорстокіших бойовиків "ДНР". Зокрема, він розстріляв полоненого українського військового Ігоря Брановицького. Сам "Моторола" зізнався у вбивстві 15 полонених військовослужбовців ЗСУ.

Нагадаємо, Моторола загинув у неділю, 16 жовтня, коли в ліфті його будинку спрацював вибуховий пристрій. Влада ДНР називають вбивство терактом і вважають, що його здійснили українські диверсанти.

Так звана влада невизнаної "ДНР" вже заявила, що вибух влаштували українські диверсанти. Терористи і їхні кишенькові ЗМІ заперечують, що вбивство могло бути вигідно владі "республіки".

Ватажок бойовиків незаконного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відреагував на загибель російського найманця Мотороли погрозами в адресу України.

Тим часом в соцмережах ажіотаж з приводу смерті терориста - користувачі соцмереж не шкодують епітетів для російського вбивці.

Сусіди з Донецька розповіли про останні хвилини нікчемного життя російського найманця Мотороли.

Російські пропагандистські ЗМІ опублікували відео з місця загибелі Арсенія Павлова,відомого під прізвиськом "Моторола".

Градусники будуть зашкалювати? Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі

четвер, 2 травень 2024, 7:30

Літо в Європі буде спекотніше, ніж зазвичай, з більш високим ризиком посухи та хвиль тепла. Очікується, що теплий травень продовжить тенденцію, яка спостерігалася 10 місяців поспіль із рекордно високими глобальними температурами, передають Патріоти Укр...

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...