Вони просто спали: У Рівному на свята мерзнув цілий мікрорайон через п'яних кочегарів котельні (відео)

​За словами жителів мікрорайону, майже дві доби в оселях був собачий холод. Перед людьми, що мерзли майже дві доби працівники котельні вибачилися.

Скрін відео

У Рівному цілий мікрорайон постраждав через недбальство працівників котельні. Поки у квартирах на максимум умикали обігрівачі, а малечу в дитячих будинках закутували у зимовий одяг, відповідальні за тепло просто спали. Про це йдеться у сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України.

За словами жителів мікрорайону, майже дві доби в оселях був собачий холод. "Три лікарні , сім житлових будинків, школа, садочок, і два дитячих будинки. Тут вистачає пару годин, щоб не працювала котельня в такий мороз", - сказав начальник котельні Юрій Ферина.

Зазначається, що люди телефонували зі скаргами в "Укртепло" та на урядову лінію, а згодом самотужки рушили до котельні з'ясовувати що сталося. Як виявилося, на роботі спокійно спали п'яні кочегари.

"Стався такий людський фактор. Від цього ніхто не застрахований. Ці люди понесли своє покарання. Вони звільненні по статті за перебування на робочому місці в нетверезому стані", - прокоментував начальник котельні Юрій Ферина.

Сьогодні котельню запустили, вона працює в посиленому режимі, щоб в комунальних закладах та будинках була нормальна температура. Перед людьми, що мерзли майже дві доби працівники котельні вибачилися. Однак рівняни все одно збираються скаржитися.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...