"Воры хотят удержаться у корыта": Бочкала про те, хто насправді годує українську армію

"Во времена Януковича все можно было списать на коррупцию. Во время войны - на войну. Но что мешает организовать цивилизованный процесс сейчас?" - пише автор.

Ілюстрація: ЖЖ"Вы думаете что-то изменилось в системе питания военнослужащих? Ошибаетесь. Процедура по закупке услуг по организации питания в армии не проводится с 2007 года. Это означает, что нет открытых электронных торгов. На кону 3,5 млрд грн в год. Половину из них делят четыре мутные конторы, одна из которых плотно связана с небезызвестным Юрой Енакиевским", - пише на своїй сторінці в Фейсбук журналіст Роман Бочкала, повідомляють Патріоти України.

Во времена Януковича все можно было списать на коррупцию. Во время войны - на войну. Но что мешает организовать цивилизованный процесс сейчас??? Сколько еще армию будут кормить волонтеры??? А чиновники пилить бюджет?! Чтоб вы знали в Верховную Раду подан законопроект, суть которого следующая: забов'язать на безконкурсній основі подовжити договори з постачальниками на 2016 рок. Воры хотят удержаться у корыта. Коллеги журналисты, кому интересна эта тема приходите сегодня в 14.00 в Дом офицеров на пресс-конференцию. Узнаете много интересного".

Позиція однозначна: Українці відповіли, що влада повинна зробити з УПЦ Московського патріархату

вівторок, 7 травень 2024, 17:56

У квітні 2024 року 83% українців вважають, що держава в тій чи іншій мірі має втрутитися в діяльність УПЦ Московського патріархату,передають Патріоти України. Зокрема, 63% вважають, що ця церква має бути повністю забороненою. Ще 20% зараз виступають за...

Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств: Що це означає

вівторок, 7 травень 2024, 16:52

У вівторок, 7 травня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств. Про це йдеться на сайті Міністерства економіки України, передають Пат...