"Вот так меня таскали с ребёнком на руках по асфальту, кидали об бордюр": У Києві троє невідомих силою відібрали 6-річну дівчинку в матері (фото, відео)

Дитину забрали на автомобілі Volkswagen чорного кольору з номерами АI 1133 СЕ. Введено оперативний план перехоплення. Всіх, хто бачив автомобіль, прохання звернутися в поліцію.

Катерина Кормич. Фото:Fаcebook

У Києві на Дніпровській набережній рано вранці о 7.30 викрали 6-річну дівчинку. Про інцидент повідомляє матір дитини Катерина Кормич, яка, з її слів, 10 хвилин тримала доньку, поки троє чоловіків намагалися забрати дитину. Про це вона написала у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Пошли вдвоём. Шли за ручку. Вдруг кто-то выскочил из машины и закричал: "Диана, Диана!". Диана услышала, моментально обхватила меня и стала кричать: "мама, мамочка, пожалуйста, неееет!!!!" Мы держали друг друга 10! минут....

Нас кидали об бордюр, я только пыталась помимо того, что крепко-крепко её держать, следить, чтобы она не ударилась головой.... Но мы оказались бессильны против толпы мужчин... Они посадили её в машину, я кинулась за ней. Но меня выпихнули, закрыли дверь, машина уехала. С моей доченькой... "- описує те, що сталося Катерина.

Пізніше вона опублікувала фотографії з синцями та подряпинами на тілі:

Дитину забрали на автомобілі Volkswagen чорного кольору з номерами АI 1133 СЕ. Введено оперативний план перехоплення. Всіх, хто бачив автомобіль, прохання звернутися в поліцію.

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...

Познайомились на передовій: Ексдепутатка парламенту Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж за українського військового

субота, 4 травень 2024, 13:14

Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...