Вражаюче видовище: У Львові пройшов парад десантників, які воювали на Донбасі (фото, відео)

У заході взяли участь більше тисячі військових і їх рідні.

Парад десантників у Львові. Фото: ZAXID.NET.

В суботу, 30 червня, у Львові пройшов урочистий парад військовослужбовців 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, які повернулися із зони бойових дій на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що о 10:00 від військової частини на Стрийській, де дислокується 80-я окрема десантно-штурмова бригада, колона військових вирушила ходою по вул. Героїв Майдану, далі через вул. Сахарова-Коперніка до проспекту Свободи. Біля пам'ятника Шевченку о 11:00 почалася церемонія зустрічі військових.

У заході взяли участь більше тисячі військових і їх рідні. По маршруту ходи відбувалося ситуативне перекриття руху транспорту. Також проспект Свободи і вул. Дорошенко будуть перекриті до обіду.

В руках військовослужбовці несли фотографії загиблих товаришів. Міський голова Андрій Садовий вручив десантникам подяки від міської громади. Також серед тих, хто зустрічав колону помітили Святослава Вакарчука.

Джерело: Zaxid.net

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...