"Все було охоплене димом": Невідомі спалили авто громадського "контролера" справи Ноздровської (відео)

Пожежники прибули на місце події дуже оперативно, завадивши можливому поширенню полум'я на 15-поверховий житловий будинок.
Невідомі спалили авто активіста. Фото: скріншот з відео.

У Києві вночі спалили автомобіль Михайла Ковальчука, який є керівником ініціативної групи, що здійснює громадський контроль за розслідуванням убивства Ірини Ноздровської. Про це голова громадської організації "Націонал-патріотичний рух України" Михайло Ковальчук повідомив у коментарі "Укрінформу", передають Патріоти України.

"Троє невідомих молодиків вночі облили мій автомобіль, що стояв на парковці, горючою сумішшю і втекли. Все це зафіксували камери стеження. Охоронець парковки на той час кудись відійшов", – зазначив він.

Ковальчук додав, що пожежники прибули на місце події дуже оперативно, завадивши можливому поширенню полум'я на 15-поверховий житловий будинок. "Коли я вийшов із квартири, все було охоплене димом. Інші автівки чудом не зайнялися", – сказав громадський активіст.

За фактом підпалу авто правоохоронці відкрили кримінальне провадження. На думку Ковальчука, за підпалом стоять люди, які лобіюють забудову на вулиці Мічуріна, 44. Він також зізнався, що отримував погрози і з ним намагалися домовитись, щоб він не перешкоджав скандальній забудові, яка за словами активістів, проводиться без отримання дозвільних документів.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...