Все одно не вказав у декларації: В Одесі спалили позашляховик депутата від "Опоблоку" (фото)

Богдан Гіганов вважає, що підпал пов'язаний з його активною позицією і політичними поглядами.

Богдан Гіганов. Фото:YouTube

Вранці у неділю, 4 грудня, на стоянці, що охороняється невідомі спалили автомобіль Range Rover Sport, який належав депутату Одеської міської ради від партії "Опозиційний блок" Богдану Гіганову. Про це парламентарій повідомив на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"В воскресенье около 4-х часов утра на охраняемой стоянке сгорела моя машина. Со слов экспертов, это поджог. Не удивлен", - написав Гіганов.

До речі, спалений автомобіль не зазначений в декларації депутата за 2014 рік, де він вказав, що не володіє транспортними засобами. Однак в реєстрі МВС зазначено, що в 2016 році у власності Богдана Гіганова знаходиться легковий автомобіль, який був зареєстрований депутатом у 2014 році.

Коментуючи. розбіжність у даних, Богдан Гіганов не заперечив наявності автомобіля, однак припустив, що міг помилково не вказати його в декларації.

Разом з тим він висловив переконання, що підпал пов'язаний з його активною позицією і політичними поглядами.

"Пока у власти люди, которые такими откровенно бандитскими методами усмиряют "несогласных", ничего хорошего ни в городе, ни в стране не будет", - підкреслив опоблоківець.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...