Все в дім, в сім'ю: Рудий злодюжка краде у сусідів речі і приносить своїм господарям

Рудий кіт Ніндзя з австралійського Каріндейла має незвичайну славу.

Австралійський Ніндзя. Фото: facebook.com/CarindaleCatBurglar.

В Австралії кіт Ніндзя краде сусідські речі для своїх господарів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Представник котячих викрав вже десятки різних предметів з задніх дворів і білизняних мотузок. Зокрема, Ніндзя приносить додому шкарпетки, взуття, бейсбольні кепки, садові рукавички, дитячий одяг, спідню білизну.

33-річна господиня кота Келлі Макрей була змушена завести сторінку в Facebook, завдяки якій власники вкрадених речей можуть отримати їх назад. Крім того, сусідам роздають флаєри.

За словами Макрей, її вихованець краде кожен день або щонайменше через день. Як зазначила австралійка, більшість сусідів сприймають «злочинну діяльність кота» з гумором.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...