Все завмерло: На Одеській трасі замети в людський зріст (фотофакти)

За даними прес-служби ДСНС на ранок 8 січня автомобільних заторів внаслідок ускладнення погодних умов на території країни немає. Автомобілі, що потрапили у снігову пастку в Одеській області розблоковано.

Фото:Facebook

У Мережі з'явилися фотографії заметів на трасах в Одеській області, які утворилися в результаті снігопаду. Фото на своїй сторінці в Facebook опублікував заступник голови Одеської обласної ради Юрій Дімчогло, передають Патріоти України.

На одній зі світлин видно, що деякі замети заввишки в людський зріст. За словами Дімчогло, з вечора через посилення вітру з'явилися великі кучугури на трасі Одеса-Кучурган (на Кишинів), а також в сторону міст Роздільна і Подольськ (колишній Котовськ).

"Велике прохання не виїжджати з цих населених пунктів в найближчі два дні", - підкреслив Дімчогло.

Вранці у неділю, 8 січня, автомобільних заторів внаслідок ускладнення погодних умов на території країни немає. Автомобілі, що потрапили у снігову пастку в Одеській області розблоковано. Про це повідомила прес-служба ДСНС.

Водіїв та пасажирів розміщено у місцевих дитячих садках та школах (у дитячому садку с. Кринички – 50 чол., у школі с. Кринички – 20 чол., у школі с. Холмське - 90 чол.).

До пункту обігріву на базі школи у с. Холмське прибула колона автотехніки в складі 3-х автомобілів КРАЗ (Прикордонної служби), пересувного пункту обігріву на базі ГАЗ-66 з польовою кухнею (ДСНС) та автомобіля ГАЗ-66 (обленерго) та доставлені продукти харчування із розрахунку на 200 осіб, теплі речі та паливно-мастильні матеріали для автотранспорту.

Загалом, ліквідовано 13 автомобільних заторів в 7 районах Одеської області, з яких вивільнено 262 автомобіля та 5 автобусів. До ліквідації заторів були залучені 319 одиниць техніки та 350 рятувальників.

На решті території України заторів на автошляхах не виникло. Людей, які отримали обмороження під час заторів, немає.

Наразі введене обмеження руху транспорту в 5 областях (Одеська, Миколаївська, Херсонська, Кіровоградська, Дніпропетровська).

Підрозділами ДСНС України вивільнено з снігових заметів 925 автомобілів (за добу 582), в яких перебувало 2142 особи (за добу 1 475).

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...