Все зло від жіноцтва: Патрульні затримали п'яного водія, який все ще святкував 8 Березня

Перевірка на пристрої драгер встановила – 2.01 проміле.

Ілюстрація: ЖЖ

На вулиці Городоцькій,179 патрульні Львова помітили автомобіль Volkswagen Transporter, який поїхав на червоне і до того ж маневрував дорогою. Поліцейські одразу вирушили за порушником. Про це розповіли у прес-службі патрульної поліції, повідомляють Патріоти України з посиланням на 032.ua.

Водночас на це авто вказав і інший водій-учасник руху. На вимогу поліцейських через гучномовець прийняти в право і зупинитися водій виїхав за зупинку громадського транспорту і заїхав на бордюр.

За кермом сидів чоловік,який ледь зміг розмовляти з патрульними. Водій-очевидець написав пояснення, що їхав за ним і бачив як той виїжджав на газони і на тротуари. Порушник розповів, що їде з смт. Винники де святкував з другом Восьме березня. Документів при чоловікові не було. Авто він позичив у друга, бо маршрутка довго не їхала. Водійського посвідчення у водія ніколи не було.

Перевірка на пристрої драгер встановила – 2.01 проміле. Аби виписати адмінматеріали, за паспоротом порушника з‘їздили додому, де на чоловіка чекала дружина з двома дітьми. На водія 1991 р.н.складено протокол за керування автомобілем у нетверезому стані, а також винесено постанови за порушення правил дорожнього руху та за керування без водійського посвідчення.

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...