"Всех, кто поддерживает Украину - расстрелять незамедлительно", - терористка "ЛНР" закликає "не жаліти навіть дітей"

Телефонну розмову терористки "Багіри" перехопило СБУ, співрозмовником виявився засуджений на 2 роки бойовик

"Багіра" збирається вбивати навіть дітей, - розмову терористки перехопило СБУ. Фото з сайту mozgovoy.info

СБУ перехопила телефонну розмову терористки "ЛНР" "Багіри" з її "колегою-бойовиком", у якій вона наголосила: "Я детей даже жалеть не собираюсь... Всех, кто поддерживает Украину - расстрелять незамедлительно". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог".

"Багіра" - з підрозділу "Призрак", який очолював ліквідований Мозговий. Повна цитата її з перехопленої розмови звучить так: "Я детей даже этих ... жалеть не собираюсь. Это ж гены такие, гадостные. Боже упаси оставлять их. Пусть уходят в Сватово или сразу в больничку. Всех, кто поддерживает Украину - расстрелять незамедлительно!", - сказала терористка.

СБУ повідомляє, що співрозмовник "Багіри" затриманий у м.Привольє Лисичанського району. В ОПГ "Призрак" він був влітку 2014 року, охороняв блокпости в окупованому Лисичанську. Після звільнення міста він працював інформатором бойовиків, зливаючи дані про розташування наших військових та про патріотично налаштованих місцевих жителів. 13 березня суд виніс вирок бойовику: позбавлення волі на 2 роки.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...