"Всім на майдан!": Мешканці "молодої республіки" "протестували" проти ОБСЄ під дулами автоматів

Особливої активності на "мітингу" жителі "ДНР" не проявляли.

У Донецьку пройшов мітинг проти ОБСЄ. Фото: politeka.net.

Сьогодні, 22 травня, жителів Донецька і області зігнали на мітинг, пов'язаний з протестом проти представників ОБСЄ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

Як стало відомо, в окупованому Донецьку відбувся черговий мітинг, придуманий так званим керівництвом невизнаної "ДНР". Спочатку донеччан зібрали на території колишньої фан-зони біля парку імені Щербакова. Там місцеві фейкові активісти оголосили про протест проти ОБСЄ.

"ОБСЄ по вуха в крові", - вигукували вони фразу, змушуючи жителів окупованого Донецька повторювати провокаційні висловлювання. Після цього всіх "протестуючих" розсадили по автобусах і відвезли на територію готелю «Парк Інн», де живуть представники ОБСЄ.

В акції протесту брали участь люди різного віку. Вони тримали в руках плакати з написами "ОБСЄ працює на ВСУ", "ОБСЄ, геть від жителів Донбасу" та інші. "ОБСЄ, не бреши світу!", - скандували організатори протесту.

Відзначимо, що жителі Донецька були змушені взяти участь в даному заході. Проявляти активність ніхто з присутніх не збирався.

Повідомляється, що всіх донеччан хвилювало кілька питань. По-перше, коли вже можна відправитися додому. Також жителі самопроголошеної республіки турбувалися за свої життя, бачачи в своєму оточенні озброєних бойовиків.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...