"Всім на майдан!": Мешканці "молодої республіки" "протестували" проти ОБСЄ під дулами автоматів

Особливої активності на "мітингу" жителі "ДНР" не проявляли.

У Донецьку пройшов мітинг проти ОБСЄ. Фото: politeka.net.

Сьогодні, 22 травня, жителів Донецька і області зігнали на мітинг, пов'язаний з протестом проти представників ОБСЄ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

Як стало відомо, в окупованому Донецьку відбувся черговий мітинг, придуманий так званим керівництвом невизнаної "ДНР". Спочатку донеччан зібрали на території колишньої фан-зони біля парку імені Щербакова. Там місцеві фейкові активісти оголосили про протест проти ОБСЄ.

"ОБСЄ по вуха в крові", - вигукували вони фразу, змушуючи жителів окупованого Донецька повторювати провокаційні висловлювання. Після цього всіх "протестуючих" розсадили по автобусах і відвезли на територію готелю «Парк Інн», де живуть представники ОБСЄ.

В акції протесту брали участь люди різного віку. Вони тримали в руках плакати з написами "ОБСЄ працює на ВСУ", "ОБСЄ, геть від жителів Донбасу" та інші. "ОБСЄ, не бреши світу!", - скандували організатори протесту.

Відзначимо, що жителі Донецька були змушені взяти участь в даному заході. Проявляти активність ніхто з присутніх не збирався.

Повідомляється, що всіх донеччан хвилювало кілька питань. По-перше, коли вже можна відправитися додому. Також жителі самопроголошеної республіки турбувалися за свої життя, бачачи в своєму оточенні озброєних бойовиків.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...