Встановлять вчасно з тисячами інноваційних ліхтариків: У Києві розповіли, як виглядатиме головна ялинка країни (відео)

​Організатори запевняють, що попри негаразди із транспортуванням зеленої красуні до Софійської площі, офіційне відкриття різдвяного містечка пройде 19-го грудня.

Ялинку встановлюють на Софійській площі. Фото:скрін відео

Із запізненням на 5 днів новорічне дерево таки встановили на Софійській площі у Києві. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Від учора там зміцнювали підставку для неї, адже з'ясувалося, що 30-метрова ялиця, завважки 15 тонн, завелика для підготовленої конструкції. Її посилили бетонними блоками та тросами. Над підготовкою до відкриття різдвяного містечка та декоруванням ялинки працюватимуть 800 людей, а не 400, як планувалося раніше.

"Ми збільшуємо кількість людей, які будуть обслуговувати, прикрашати. Тому йдемо за графіком…", – заявила куратор проекту різдвяного містечка Надія Тутенко. За її словами, іграшок буде в цьому році багато – близько тисячі ліхтариків і вони будуть інноваційними, бо усі "будуть підсвічуватися різними кольорами".

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...