​Втік з ратуші – знайшли вдома: Протестувальники принесли Садовому пакети зі сміття, мер Львова назвав все це «спецоперацією» проти нього (відео)

Львівські активісти організації "Автономний опір" залишили пакети зі сміттям біля воріт особняка міського голови.

Заворушення, що тривали вдень біля міської ради Львова через протести безгосподарності керівництва міста, мали своє продовження біля домівки керманича міста, зазначають Патріоти України.

Під елітний будинок на вул. Стрілецькій активісти організації "Автономний опір" принесли пакети зі сміттям. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Дмитро Соловей.

Як написав Соловей, пан Содовий, як міський голова і депутатський корпус дуже довго обіцяли вирішити проблеми закриття та рекультивації сміттєзвалища з будівництвом заводу з утилізації відходів. Однак, насправді, нічого не було зроблено. Багато хто вбачає в цьому корупційну складову – панам було мало тих «откатів», що пропонували інвестори

Мер Львова Андрій Садовий назвав ситуацію, що склалася навколо грибовицького звалища цілеспрямованої "спецоперацією" і заявив, що не очікував отримати від держави такий удар в спину.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...