Втілила задум сина: Мама Скрябіна написала другу книгу про Кузьму та його гурт (відео)

Книга "Група Скрябін та друзі по сцені" вже у продажу, екземпляр коштує 120 гривень

Фото: starylev.com.ua

Мама покійного співака Кузьми, Ольга Михайлівна Кузьменко, представила другу книгу про сина. Називається вона "Група "Скрябін" та друзі по сцені". У інтерв'ю в програмі "Сніданок з 1+1" жінка розповіла, чому і як написала цю книгу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "1+1".

Ольга каже, що останнім часом її підтримує близька подруга – лікар швидкої допомоги – поетеса Наталія Дакал. Вони познайомились нещодавно, на концерті пам'яті Кузьми, де Наталія Миколаївна подарувала мамі Андрія вірші, які присвятила йому.

Мама артиста зазначила, що нею вона, фактично, втілила задум сина розповісти про гурт. "Справа в тому, що я думала, що ніколи нічого не напишу після "Моя дорога птаха". Але ця книжка народилася саме книжкою. Фактично, маючи тільки в голові цей задум, я зранку подзвонила у видавництво "Старого Лева" і розповіла, що маю намір написати книжку. Виявляється, що Андрій у 2012-му році сказав: "Я ще напишу книжку про групу "Скрябін". І тут я його повторюю. Я спілкувалася тільки з тими людьми, про яких мені Андрій казав, що він їх поважає і любить", - каже мама співака.

"Я далі живу Андрієвими справами, як живе гурт, мене цікавить, що вони виконують. Зараз вони готують кліп на пісню "Вогонь і вода". Фанати знають, вона, фактично, є на переломі старої та нової груп. Я працювала над книжкою. Зараз ще справа йде про сквер у Львові, вона тягнеться довго і якось, мені здається, вона так і не витягнеться", - додала Ольга Михайлівна та привітала свою онуку Басю із 19-річчям у прямому ефірі та розповіла про найулюбленішу страву сина – польський борщ.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...