Вибух на Одещині: серед постраждалих є діти

​Імовірною причиною вибуху стало порушення правил пожежної безпеки.

Ілюстрація:molbuk.ua

Учора, 16 жовтня, у селі Малозименове, що в Одеській області, в одному із житлових будинків стався вибух газової суміші. Як наслідок, постраждало четверо людей, двоє з яких – діти. Вибух стався на кухні, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Зазначається, що постраждалі отримали опіки другого та третього ступенів. Це, своєю чергою, становить 35-65% тіла. Стан здоров'я постраждалих оцінюється медиками як важкий.

"Госпіталізували їх спочатку до Іванівської ЦРЛ, потім усіх перевезли до відділення реанімації Одеського обласного медичного центру. Стан здоров'я дітей тяжкий, дорослих – вкрай тяжкий із тенденцією до погіршення", - зазначили в ДСНС.

Згідно з повідомленням, імовірною причиною вибуху стало порушення правил пожежної безпеки під час використання газового обладнання. Через вибух задня стіна будинку відійшла від бічної на 10 см, але горіння зафіксоване не було.

"Я полечу в Дубай, а ви будете ховатися в підвалах": Чемпіонка України та донька депутатки образила мешканців Дніпра (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:06

Чемпіонка України з академічного веслування 2017, 2018 та 2019 років Алсу Алєйнікова потрапила у скандал. Вона публічно у своїх соцмережах образила мешканців Дніпра, називавши їх «жебраками» та сказавши, що вони їдять тільки «сало і сосиски». Про це ін...

"Через великий вклад у розвиток": Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства активістки Гандзюк

понеділок, 29 квітень 2024, 21:02

Федерація боксу України (ФБУ) привітала з днем народження колишнього віцепрезидента боксерської організації Владислава Мангера, засудженого за вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Як повідомляє "Чемпіон", ФБУ привітала Мангера у своєму офі...