Вибили зуб: На депутата ВО "Свобода" у Херсоні напали невідомі

​У Євгена Матковського діагностували легкий струс мозку. Він пов'язує напад зі своєю політичною діяльністю.

Євген Матковський. Фото:http://zp.depo.ua/У Херсоні двоє невідомих напали на депутата Херсонської міської ради від ВО "Свобода" Євгена Матковського та нанесли йому тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної організації ВО "Свобода", передають Патріоти України.

Як стало відомо, ввечері 11 квітня в Херсоні двоє невідомих напали на депутата біля його будинку та завдали йому декілька ударів в обличчя. Матковського доставили до лікарні, де йому надали первину допомогу. Лікарі діагностували у Матковського легкий струс мозку, також у постраждалого вибитий зуб.

"За декілька годин до цього біля будинку ходили невідомі, питали у рідних, де я перебуваю, називалися моїми знайомими. Можу пов'язати напад із моєю політичною діяльністю", – цитує прес-служба слова Матковського. Про подію повідомлено правоохоронні органи.

У відділі комунікацій ГУ НП в області підтвердили факт нападу на депутата, зауваживши, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 Кримінального кодексу (нанесення легких тілесних ушкоджень).

При цьому у поліції додали, що на момент звернення до правоохоронних органів депутат не вказував, що пов’язує напад зі своєю політичною діяльністю.

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...