Видворили на батьківщину: У Тернополі польський студент привселюдно спалив тризуб (фотофакт)

19-річний юнак навчався в одному з тернопільських вишів.

Поляк спалив тризуб у Тернополі. Фото: прес-служба СБУ.

У Тернополі студент з Польщі здійснив публічне спалення українського герба, за що Служба безпеки України зрештою ухвалила рішення видворити юнака за хуліганські дії, які можуть призвести до розпалювання національної ворожнечі. Про це повідомляє Управління СБУ у Тернопільській області, передають Патріоти України.

19-річний юнак навчався в одному з тернопільських вишів. Під час обіду в кафе студент помітив тризуб на стіні закладу та привселюдно спалив його у каміні. 12 березня правопорушника примусово повернуто на територію Польщі із забороною в’їзду до України терміном на три роки.

Спецслужба подякувала адміністрації закладу харчування та керівництву вишу за допомогу в розслідуванні обставин інциденту. Правоохоронці також опублікували кадри з камери спостереження хуліганських дій іноземця.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...