Вихід для тих, кого мучить сумління: Спікер СБУ запропонувала терористам альтернативу милу та мотузці

Олена Гітлянська пропонує бойовикам не вішатись, а йти з каяттям до суду за програмою "Повертайся додому"

Фото: fotki.yandex.ru

Спікер СБУ Олена Гітлянська у зв'язку з заявами терористів про "самогубство" Геннадія Циплакова шляхетно запропонувала бойовикам альтернативу "милу та мотузці". Виходом для них вона назвала суд та право на життя, повідомляють Патріоти України з посиланням на фейсбук-сторінку Гітлянської.

"Прочитала у ЗМІ що Ципкалов, “побоюючись фізичної розправи”, вирішив повіситись!! Креативність авторів “предсмертної” записки Ципкалова викликає заслужену повагу. Рєспєкт.
У цьому звязку звертаюсь до перебуваючих у бігах Корякіних і компанії: у Службі безпеки України успішно працює програма “Повертайся додому”, якою вже скористались більше сотні колишніх членів НЗФ. Пройшовши суд, вони змогли ЖИВИМИ повернутись до своїх рідних. І їм не треба “вішатись, побоюючись фізичної розправи”!! Так що пропонуємо альтернативу милу і мотузці — суд і право на життя. Що скажете?", - написала спікер у соцмережі.

Щоправда, зважаючи на настрої серед українців, самогубства серед терористів навіть можна було б зрозуміти. У соцмережах все більше шириться тема "Зрадників не пробачають".

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно