Виховання ватників: Як у Кривому Розі змусили вибачатися українофоба (відео)

Активісти розшукали Юрія Островського, який нібито зранку обміняв велику суму гривень на російські рублі, сів в автомобіль і вже майже досягнув адміністративного кордону з окупованим Кримом.

Юрію Островському втекти не вдалося. Фото: скріншот з відео.

У соціальних мережах з'явилося відео побиття чоловіка, який раніше напав на журналістів у Кривому Розі та під час конфлікту назвав їх “хохлами”. Про це у Facebook повідомив депутат Криворізької міської ради Микола Колесник, передають Патріоти України.

Як йдеться у повідомленнях у соцмережах, активісти відшукали Юрія Островського, який нібито зранку обміняв велику суму гривень на російські рублі, сів в автомобіль і вже майже досягнув адміністративного кордону з окупованим Кримом.

Спочатку Островський вибачився на камеру перед всіма українцями за свою поведінку. Потім він вирішив повернутися до Кривого Рогу, аби співпрацювати зі слідством.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...