Використали і викинули: В "ДНР" окупанти залишили бойовиків-інвалідів жебракувати на вулицях "республіки"

На окупованих територіях ОРДЛО вироблена стала практика, коли загиблих бойовиків списують заднім числом, щоб не виплачувати їх родичам так звану соціальну компенсацію.

Ілюстрація:Crime.in.ua

На вулицях окупованих міст Донбасу помічено безліч бойовиків-інвалідів з медалями, які без рук і ніг у військовій формі жебракують і випрошують гроші на життя. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на місцевих жителів Донбасу, які спостерігають сумну картину зради "ДНР" своїх колишніх "героїв". За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", бойовиків так званих "ЛНР" та "ДНР", які втратили кінцівки та отримали каліцтва, очікує сумна доля – пенсія в розмірі 1800 рублів. І це максимум, за умови надання підтвердження участі у бойових діях. Про це пише на сайті каналу 24 Дмитро Снєгирьов, інформують Патріоти України.

Наразі на території РФ вже припинили функціонування так звані реабілітаційні центри, які діяли в Ростові-на-Дону і які фінансував терорист Ігор Гіркін.

Офіційна влада Росії намагається на власній території позбавитись від цих найманців. На протезування марно сподіватися, бо немає відповідного обліку і умов централізованої організації цього процесу. Максимум на що можуть розраховувати поранені бойовики – це збір грошей на картку через соціальні мережі чи на допомогу благодійних організацій Росії.

Слід наголосити, що на окупованих територіях Луганської і Донецької областей діяльність благодійних організацій з Росії фактично заборонена. Якщо поранені бойовики перебувають на території Росії, то вони мають якийсь шанс, але на території ОРДЛО шансів у них нема, вони кинуті напризволяще.

Саме тому їх багато на вулицях окупованих міст Донбасу, де вони без рук і ніг, але з медалями вигаданих "республік" жебракують. Ця картина показує реальне ставлення до них – використали і викинули.

Окрім того, на окупованих територіях ОРДЛО вироблена стала практика, коли загиблих бойовиків списують заднім числом, щоб не виплачувати їх родичам так звану соціальну компенсацію.

Уряд змінив порядок бронювання від мобілізації на підприємствах: Що треба знати

субота, 11 травень 2024, 6:30

Кабінет міністрів вніс зміни в Порядок бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану. Згідно з документом, погодження списків військовозобов’язаних для бронювання передається від Генерального штабу Збройни...

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...