Викинула доньку з 9-го поверху: З'явилися подробиці жахливої трагедії в Енергодарі

Відповідно до неофіційної інформації мама загиблої дівчинки останнім часом страждала від психічних розладів.

На Запоріжжі жінка викинула дитину із вікна багатоповерхівки. Фото: ТВЦ.

У місті Енергодар, що в Запорізькій області, жінка викинула з вікна квартири на 9 поверсі свою 12-річну дочку. Про це повідомили в ГУ Нацполіції в Запорізькій області, передають Патріоти України.

Від отриманих травм дівчинка загинула. Її мати з місця злочину втекла, проте незабаром була затримана.

За інформацією місцевих ЗМІ жінка виявилася колишньою вчителькою 5 школи і бібліотекарем. Спочатку вона задушила дівчинку, а потім викинула тіло у вікно. Відповідно до неофіційної інформації підозрювана останнім часом страждала від психічних розладів.

"Знаю маму як дуже позитивну, добру і чуйну людину. Вона любила свою молодшу доньку. Дівчинка завжди була доглянута, правильно вихована. Відмінниця, розумниця. Вони були подружками, не вкладається в голові", - повідомила в соцмережі місцева жителька Аріна Онопрієнко.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли про жахливу трагедію - в Енергодарі жінка, 1972 р.н., викинула з 9-го поверху свою 12-річну доньку.

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20