Винахідливий харків'янин створив петицію, щоб попросити руку коханої, і всіх , хто проголосує, запросив на весілля

Закоханий чоловік придумав оригінальний спосіб пропозиції руки і серця.

Як ефектно зробити пропозицію руки і серця. Фото: relax.ru.

На сайті міської адміністрації Харкова з'явилася петиція, в якій чоловік на ім'я Сергій просить свою кохану вийти за нього заміж, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Якщо дана петиція набере 5000 голосів і Танюша погодиться вийти за мене заміж - запрошую усіх, хто проголосував, на наше одруження, яке відбудеться в цьому році на площі Свободи міста Харкова", - йдеться в заяві.

Одночасно молодий чоловік попросив дозволу у Харківської міської ради на проведення шлюбної церемонії на цій площі.

Крім того, чоловік пообіцяв зробити подарунок місту - упорядкувати місце для закоханих. На даний момент петицію підписали 88 осіб.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...