"Випала спочатку дівчинка. Вона ворушилася, а на неї нуль уваги": Свідки смертельної ДТП під Житомиром розповіли подробиці трагедії (відео)

Люди, які опинилися неподалік місця аварії, допомагали витягати з маршрутного автобуса пасажирів, що вижили.

Фото:скрін відео

Свідки масштабної аварії під Житомиром, в результаті якої 20 липня загинуло десятеро осіб, розповіли подробиці того, що сталося. Про це йдеться на сторінці "UA:Житомир" у Facebook, передають Патріоти України.

"Випала спочатку дівчинка, і вже потім маршрутка почала гальмувати. Однак на неї взагалі не звернули уваги. Дівчинка ще була жива, коли випала. Вона ворушилася, а на неї нуль уваги. А потім її просто накрили", - зазначила очевидиця трагедії.

За її словами, люди, які опинилися неподалік, допомагали витягати з маршрутного автобуса пасажирів, що вижили. Ще один свідок підтвердила, що маленька дівчинка не відразу померла. "Вона лежала і ворушилася трохи. Коли я їхала назад, я побачила вже багато трупів - десь вісім-дев'ять, за ними їхала швидка", - додала вона.

Як повідомлялося раніше, 20 липня на Житомирщині на 128 кілометрі траси Київ – Чоп зіткнулися маршрутка та вантажівка. У результаті щонайменше 10 людей загинули, серед яких двоє дітей.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...