Вирішив скоротити шлях: У Києві п'яний водій заїхав у підземний перехід (фотофакт)

В автомобілі знаходився нетверезий хлопець, який стверджував, що за кермом був його брат. І цей брат начебто після інциденту втік.

Фото:http://espreso.tv/

Цієї ночі у Святошинському районі столиці, на проспекті Перемоги автомобіль Mazda 6 заїхав у підземний перехід. Про це повідомляє Еспресо TV, передають Патріоти України.

В автомобілі знаходився нетверезий хлопець, який стверджував, що за кермом був його брат. За словами співрозмовника, рішення з’їхати у підземний пішохідний перехід мало на меті скоротити собі шлях – у такий спосіб розвернутися і поїхати у зворотному напрямку.

Під час “з’їжджання” була розтрощена ліва передня фара і крило, тріснув бампер, зірвало з кріплень вихлопну трубу. На цьому спроби “форсувати” перехід закінчилися. За словами нетверезого власника автомобіля, його брат, який буцімто перебував за кермом, втік.

Тепер поліцейським доведеться встановити, хто насправді знаходився за кермом. А також тепер треба якось витягти автомобіль з підземного пішохідного переходу.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...