Вирок суду: Коригувальницю терористів з Донецька заочно засудили на 8 років

28-річна мешканка Донецька з серпня 2014 року добровільно приєдналася до бандформування "МГБ ДНР".

Коригувальниця вогню окупантів. Фото:прес-служба СБУ

За матеріалами Служби безпеки України Лиманський міський суд виніс обвинувальний вирок громадянці України, яка з серпня 2014 року добровільно приєдналася до бандформування "МГБ ДНР". Про це повідомляє прес-центр СБУ, передають Патріоти України.

28-річна мешканка Донецька впродовж 2014-2015 років отримувала від інформаторів дані про дислокацію українських підрозділів та аналізувала результати обстрілів позицій сил АТО.

Потім оброблена нею інформація використовувалася для ведення терористичної діяльності. Вирок суду, за яким терористку заочно засуджено до восьми років позбавлення волі, набув законної сили.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...