​Виростила сина для "русского мира": Як матері загиблого найманця з Донбасу вручали похоронку та медальку від Плотницького (відео)

Бідолашна, затюкана жінка, в уніформі продавщиці поряд з магазином, де працює. І слово пікнути проти не може і на фанатку «русского мира» не схожа.

Що коїлося в її душі, знає один лише Бог, вважають Патріоти України. При перегляді виникають протирічиві відчуття співчуття та відрази. Співчуття до горя матері та відрази за що її син поклав життя, вбиваючи своїх співвітчизників, і від цього дійства вцілому.

Багато кого покоробили слова нещасної наприкінці «церемонії»: «Спасибо большое ...»

Це все дуже контрастує з тим, як Україна шанує своїх героїв. Можна пригадати багато чого: як бойові побратими несуть труну героя, і як земляки навколішках зустрічають загиблого, багатолюдні панахиди, сльози з сотень-тисяч очей, море свічок і квітів… Тай офіціоз в Незалежній Україні виглядає набагато людянішим – бо за нами Бог, і правда, і воля. Можна пригадати сьогоднішню зустріч президента з матерями загиблих героїв. І справа не в багатому убранстві резиденції голови Української держави, звісно.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...