Вислужитися перед царем: Кобзон отримав від Путіна чергову нагороду

Співаючому депутату Держдуми господар Кремля почепив медаль за "допомогу Донбасу".

Путін вручив Кобзону медаль. Фото:http://tass.ru/

Президент РФ Володимир Путін вручив п'ятьом росіянам золоті медалі "Герой Праці Російської Федерації". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Відомо, що лауреатами нагороди у 2016 році стали артист, перший заступник голови Комітету Держдуми з культури Йосип Кобзон, гендиректор "Сургутнефтегаза" Володимир Богданов, гендиректор, генеральний конструктор Дослідного конструкторського бюро "Новатор" Павло Камнєв, а також старший чабан агрокооперативу "Цокто-Хангіл" із Забайкалля Далай Гунгаєв та вчитель саратовського Ліцею математики та інформатики Людмила Корнілова.

Під час церемонії Путін підкреслив, що на піснях, які виконує Кобзон, "виросло не одне покоління росіян і громадян інших країн колишнього СРСР", а Кобзон "завжди, проявляючи сміливість і мужність, допомагав тим, хто потребував підтримки".

"Зараз він бере участь в організації гуманітарної допомоги жителям Донбасу, виступає з концертами перед своїми земляками", - зазначив Путін.

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...