Висновки судмедекспертизи: "Мажор" Толстошеєв, який скоїв смертельну ДТП, визнаний непідсудним (відео)

Його водійське посвідчення анульовано за медичними показаннями.

Станіслав Толстошеєв. Фото:ТСН

Три судмедекспертизи прийшли до висновку, що Станіслав Толстошеєв, який 9 січня 2016 року влаштував смертельну ДТП біля станції метро "Лівобережна" в Києві, під час аварії не контролював себе через напад епілепсії. У зв'язку з хворобою його водійське посвідчення 3 січня 2017 року було анульовано. Про це повідомила на офіційній сторінці у Facebook прокуратура Києва, інформують Патріоти України.

"Висновки повторних експертиз, які надійшли в столичну прокуратуру, підтвердили результати попередніх експертиз про непідсудний стан підозрюваного під час здійснення ним ДТП", - сказано в повідомленні.

Лікарі прийшли до висновку, що в момент аварії у Толстошеєва стався "раптовий тимчасовий хворобливий розлад психічної діяльності у вигляді синдрому порушення свідомості внаслідок генералізованого епілептичного нападу з тоніко-клонічними судомами, що призвело до тимчасової втрати контролю над керованістю автомобіля".

Такий напад з Толстошеєевим стався вперше. Під час ДТП він був тверезим і не перебував під впливом наркотиків. Прокуратура зазначає, що автомобіль Mercedes під керуванням Толстошеєва в'їхав на кругове перехрестя по вулиці Сверстюка, де сталася ДТП, в загальному потоці автомобілів зі швидкістю 20-25 км/год. Через кілька секунд після цього машина сповільнилася, хоча автомобілі перед Толстошеєвим не гальмували, після чого відбулося різке прискорення по прямій.

В результаті Mercedes в'їхав у фасад будівлі стоматологічної клініки, розташованої на перехресті, але його колеса продовжували крутитися навіть після зіткнення. Свідки і лікарі швидкої допомоги, які прибули на місце ДТП, заявили, що Толстошеєв знаходився в стані, схожому на епілептичний напад. Прокуратура обіцяє прийняти остаточне рішення в справі Толстошеєва найближчим часом.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...