Висувають свої вимоги: У Києві зібрався "Алкомайдан", влаштувавши бійку в Київраді (фото)

Заборона Київміськадміністрації на продаж алкоголю в МАФах набула чинності 12 квітня. У порушників відбиратимуть ліцензії.

Власники МАФів біля будівлі КМДА на Хрещатику влаштували акцію протесту проти знесення торгових точок і заборони на продаж алкоголю. Про це повідомив керівник Департаменту міського благоустрою Дмитро Білоцерківець на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Під КМДА черговий мітинг МАФовиків, вимог кілька:

дозволити продаж алкоголю в МАФах;

не зносити мафи, які мають псевдо-документи на капітальні будівлі, отримані в минулому через корупційні рішення судів. А такі "ліві" документи є майже у всіх незаконних МАФів, тобто спроба зупинити всі демонтажі;

припинити демонтаж в Гідропарку;

відсторонити мене від кураторства демонтажів МАФів ", - перерахував Білоцерківець.

"Також по прапорах бачимо, що проплатили псевдо-"Правому сектору", щоб заручитися їх підтримкою і підняти хоч якісь прапори. Обіцяють мало не штурм адміністрації, якщо їх вимоги не будуть виконані", - зазначив глава Департаменту міського благоустрою.

"Мафовики "алкогольні" пішли на штурм адміністрації, дійшли до третього поверху, там їх відтіснили. Тепер вони перекрили рух на Хрещатику", - розповів Білоцерківець трохи пізніше.

"У народі їх уже прозвали Алкомайдан", - додав глава Департаменту міського благоустрою.

"До уваги водіїв. Алкомайдан МАФовиків за дозвіл торгувати алкоголем у кіосках перекрив Хрещатик", - пишуть в співтоваристві "Київ Інформ" в Facebook.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...