Витратив утричі більше, ніж задекларував: Гелетей женив сина на даху готелю російського олігарха (фото, відео)

На весіллі сина екс-міністра оборони співали хіт "На лабутенах" і фотографувалися з зірками.

Валерій Гелетей оженив сина з розмахом. Фото:http://strana.ua/

На минулих вихідних у Києві відбулося весілля старшого сина керівника Управління держохорони Валерія Гелетея - Олександра. Урочистості відбувалися на даху п'ятизіркового готелю "Прем'єр Палас", який належить депутату Держдуми Росії і олігархові Олександру Бабакову. Весільні організатори підрахували, що таке свято обійшовся щонайменше в 1,5 млн. грн, передають Патріоти України з посиланням на сайт Страна.

Відзначимо, що при цьому в декларації Валерія Гелетея за минулий рік зазначений дохід у розмірі 588 тис. Тобто, на весілля сина він витратив майже в три рази більше, ніж заробив.

ВІП-весілля гуляли в ресторані "Атмосфера" з панорамою на центр Києва. Головний охоронець перших осіб країни організував для свого спадкоємця розкішний вечір.

Все почалося з того, що молоді: 22-річний студент КНУ імені Тараса Шевченка Олександр Гелетей і його кохана Дарина Маковецька (дівчина всесвітній призер з бальних танців і випускниця Фінансово-правового ліцею) обмінялися клятвами. Потім був легкий фуршет в одному із залів ресторану, де подавали екзотичні фрукти, канапе, ікру і шампанське. А під час основного банкету проходили виступи зірок.

Судячи з фотографій гостей в соцмережах, вечір вів Юрій Горбунов, співала група "Друга ріка" на чолі з Валерієм Харчишиним, веселив всіх комік Дядя Жора, романтичний настрій створював запрошений балет. А під час танців кавер-бенд виконав хіт сезону - пісню групи "Ленінград" - "На лабутенах".

Весільні організатори також детально розповіли виданню, на що і скільки, на їхню думку, було витрачено грошей.

"Горбунов бере за захід 100 тис. грн, Харчишин - 150 тис. грн, музична група - 30 тис., Весільний розпорядник Ольга Радчук бере 4,5 тис. За проведення розпису, оренда літньої тераси на даху потягне на 50 тис. грн. плюс фуршет на людину 800 грн, банкет щонайменше 2000 грн на одного гостя, квіткова арка коштує 25 тис. грн, варто додати сюди композиції на стільцях і столах", - пояснив співробітник івент-агентства.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...