Вже вилікував тиск? Хабарник з Миколаївської ОДА втік з лікарні через чорний хід - ЗМІ

Заступник голови Миколаївщини Микола Романчук зник на автівці сина.

Микола Романчук. Фото:www.rbc.ua

Перший заступник губернатора Миколаївської області Микола Романчук, якого затримали на хабарі у $92 тисячі, втік з лікарні. Про це повідомляє сайт Преступности.нет з посиланням на власні джерела у Службі безпеки, інформують Патріоти України.

Таким чином, Романчук самостійно вийшов з лікарні через чорний хід. Біля закладу на нього чекав автомобіль "Volksvagen" з номером ВЕ0002АК, який забрав чоловіка.

У відомстві зазначають, що машина належить сину Романчука. Автомобіль, в якому знаходиться перший заступник губернатора Миколаївської області Микола Романчук, увечері 7 червня в'їхав у Миколаїв.

Після того, як авто покинуло територію одеської лікарні, воно в'їхав в Миколаїв і пронеслося по центру міста, порушуючи ПДР.

За інформацією видання, швидкість автомобіля досягала 120 кілометрів на годину. Машина також робила петлі.

Тим часом суд вже призначив заступнику губернатора наступне засідання на завтра. Як відомо, 3 червня повідомлялося, що військова прокуратура затримала першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколу Романчука за отримання хабара в $92 тисячі.

Сьогодні, 7 червня, відбулося судове засідання у цій справі. Втім, Романчука відпустили просто із зали суду через погіршення стану здоров’я. Тоді ж його забрали до лікарні.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...