И хорошего вам настроения: Автобус з російськими пасажирами не пустили до Фінляндії

Як розповіли пасажири, інцидент пояснили відсутністю у компанії-перевізника діючої ліцензії на перевезення.

Ілюстрація:OK-inform.ru

Автобус компанії Lux Express, який прямував з Петербурга до Гельсінкі, не пропустили до Фінляндії. Про це повідомили пасажири рейсу на сторінці компанії в соціальній мережі “ВКонтакте“, передають Патріоти України.

Як розповіли пасажири, інцидент пояснили відсутністю у компанії діючої ліцензії на перевезення.

У коментарях “Вконтакте” пасажири пишуть, що автобус, який виїхав до 6.45 ранку 2 січня, був зупинений на кордоні з Фінляндією. Пасажирам запропонували повернутися назад до Петербурга або шукати спосіб перетнути кордон самостійно.

Через те. що багато хто вже купили квитки на літаки і пороми в Гельсінкі, а піший перехід кордону на даному пункті неможливий, пасажири наполягають на відшкодуванні морального і матеріального збитку.

У коментарях користувачі також поскаржилися на затримку з відправленням автобусів, які прямували в Ригу і Таллінн.

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...

Знайшов поблизу одного з селищ області: Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:00

Український військовий Сил територіальної оборони знайшов у одному з селищ Херсонщини старовинний гарман: він передав артефакт музею. Про це повідомив Херсонський обласний краєзнавчий музей, передають Патріоти України. Як розповіли у музеї, солдат ТрО ...