"Их нравы": У Москві повія розгромила номер-люкс у готелі через "глибоку образу" (відео)

Відповідальним за погром залишився кавалер повії. До міліції на нього написали дві заяви: одну від готелю, іншу - від повії "за глибоку душевну образу".

Повія розгромила номер люкс. Фото: скріншот з відео.

Повія, яка прийшла в елітний готель з москвичем Єгором М., розгромила номер люкс і написала на чоловіка заяву "за глибоку душевну образу". Відео з'явилося в YouTube, передають Патріоти України.

В ніч на 22 листопада москвич Єгор запросив дівчину легкої поведінки провести ніч разом. Для цього він зняв номер за 23 тис. рублів (9,7 тис. гривень). Вечір починався добре, проте гості перебрали з алкоголем.

На відео з камер спостереження видно, як напівоголена дівчина ходила по коридору, а після - влаштувала скандал, переполошивши персонал. Тоді працівники готелю зайшли в номер, щоб розібратися в ситуації, і побачили справжній погром. На підлозі валялися розбиті пляшки і зламані меблі.

Відповідальним за погром залишився кавалер повії. До міліції на нього написали дві заяви: одну від готелю, іншу - від повії "за глибоку душевну образу".

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...