"Иначе труба": У Ростові бунт - вимагають припинення війни на Донбасі (відео)

Щоб врятувати рубль, учасники акції пропонували повернути Україні Крим та перестати підтримувати терористів на Сході України.

Акція в Ростові-на-Дону на підтримку рубля. Фото: скрін відео

У російському місті Ростов-на-Дону люди провели акцію, під час якої звучали заклики про повернення Криму Україні і припинення фінансування російсько-терористичних військ на Донбасі. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Один з організаторів акції заявив, що для порятунку рубля потрібно щоб змінилася легальним шляхом влада, Крим був повернутий Україні, а терористи на Донбасі мають бути позбавлені російської підтримки.

Росіяни незадоволені, що їх держава не може навести порядок у власній країні, але тим не менш, втручається в політику інших держав.

Уряд продовжив на місяць відстрочки від призову працівників підприємств: Що це означає

вівторок, 7 травень 2024, 16:52

У вівторок, 7 травня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення продовжити на місяць термін дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств. Про це йдеться на сайті Міністерства економіки України, передають Пат...

Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...