"Из-за этого упыря нас ненавидит весь мир": 82-річна москвичка влаштувала Путіну рознос (відео)

Пенсіонерка Тамара Михайлівна - активна учасниця масових акцій протесту.

Москвичка влаштувала Путіну рознос. Скріншот.Мешканка Росії Тамара Михайлівна, якій 82 роки, вийшла на акцію "Надоел", тому що ненавидить президента Володимира Путіна. Причину такого вчинку вона пояснила у відеоопитуванні журналістам "Радіо Свобода". Ролик опубліковано в соцмережі Тwitter, передають Патріоти України.

За її словами, брати участь в різних акціях вона почала після одного випадку в 2012 році.

"Заради інтересу я вийшла 6 травня 2012 року просто подивитися, чого ж люди нарікають, чим вони незадоволені. Я просто стою здивована. Проходить ОМОНівець. Як дав мені кулаком, прям під серце. Я аж задихнулася. І ось після цього я стала брати активну участь в цих масових заходах", - розповіла вона.

Вона вважає, що президент Росії Володимир Путін - "суцільне злодійство і корупція".

"Дивитися на те, у що перетворюється наша країна, я не можу. Нас зараз ненавидить весь світ тільки через цього, вибачте, упиря. Путін - це війна. Без війни він не втримається при владі. Путін - це злодійство суцільне, корупція . Я написала в листі: "Досить, Путін, брехати, красти, воювати!".

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...