"З днем народження, Мамо! Зі святом нас всіх!": Севастопольська сім'я таємно привітала Україну з Днем незалежності (фото)

Севастопольська родина побоялася відкрито назвати своє прізвище, бо знаходиться під пильною увагою з боку “політичних опонентів”.

Привітання із Севастополя. Фото:http://www.5.ua/

Севастопольська сім'я, яка побоялася відкрито називати своє прізвище, привітала Україну з Днем Незалежності. До цього дня жителі Севастополя підготували інсталяцію, фото якої і надіслали в редакцію 5 каналу, передають Патріоти України.

Також сайт наводить текст привітання: "Українці Криму — незалежно від своєї національності — цьогоріч святкуватимуть головне свято країни — День Незалежності. Сьогодні це слово на півострові — табуйоване і небезпечне. Сьогодні за спробу вийти на вулиці із жовто-блакитними стягами — можна потрапити за ґрати.

Але сьогоднішній Крим — вже інакший. Попри всі "але", попри інформаційні бомби, які розривають його з обох боків, півострів щодня народжує нових лідерів, нових громадян. Вони обточуються у СІЗО, заґартовуються у бесідах зі "спецслужбовцями" і агресивними співвітчизниками, вони вчаться переживати зраду, терпіти біль і тортури, розлуку з рідними, зневагу своїх і чужих.

У цей день залишається додати лиш одне — Мамо, з Днем Народження тебе! Ми не просто віримо у твій успіх, ми працюємо разом з тобою аби цей успіх якомога швидше прийшов.

Ми не просто співаємо наші пісні — ми проголошуємо, що ніхто і ніщо не забуте. Ми не просто пам'ятаємо, що в нашій країні іде війна, ми воюємо разом з тобою на південному гібридному фронті.

Ми є, і цей факт не залежить від того, чи показали нас російські телеканали. З днем народження, Мамо! Зі святом нас всіх!

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...