"З "добровольцями" вирішили покінчити?": Стало відомо про обшук в офісі "ідеолога ДНР" Бородая

На сайті організації з'явилося оголошення про те, що робота сайту і офісу припинена.
Олександр Бородай. Фото: соцмережі.

У соціальних мережах користувачі повідомляють про те, що в офіс «Союзу добровольців Донбасу» бойовика Олександра Бородая в Росії прийшли з обшуком, передають Патріоти України.

Так, у відповідь на повідомлення СДД про реорганізацію «підприємства» люди написали: «За моєю інформацією, вдень в офісі СДД проходили обшуки. Вивезли всю оргтехніку і архів».
При цьому на сайті організації з'явилося оголошення про те, що робота сайту і офісу припинена: «В связи с получением новых задач, „Союз добровольцев Донбасса“ проводит реорганизацию и кадровые перестановки. Параллельно мы осуществляем переезд в новый, более просторный штаб. В связи с вышеизложенным, до сентября месяца будем работать в удаленном формате, в режиме лайт. Телефоны для связи и решения вопросов остаются те же, как и почта».

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...