З Гонтарєвою-"космонавткою" і поки що без шин: Вкладники збанкрутілих банків вийшли на акцію протесту (фоторепортаж, відео)

Сьогодні зранку під Національним банком України зібралися вкладники збанкрутілих банків, які вимагають повернути свої вклади, згодом вони рушили на Хрещатик.

Вкладники збанкрутілих банків йдуть на Хрещатик із "космічною Гонтаревою". Фото: Мар'яна Шеремета.

Активісти, яких вже близько двох сотень, звертаються не лише до голови Нацбанку Валерії Гонтаревої, а й до президента Петра Порошенка, погрожуючи підпалити шини, передають Патріоти України з посиланням на depo.ua.

Хтось із креативних пікетників підготував транспорт у вигляді Гонтаревої у костюмі космонавта.

Учасники акції вже йдуть на Хрещатик.

Нагадаємо, що вкладники, в основному банку "Михайлівський, почали збиратися біля НБУ ще з самого ранку. Загалом ще 25 липня близько 500 людей уже вимагали повернути кошти, що залишилися на рахунках визнаних неплатоспроможними комерційних банків.

Кілька годин вони блокували рух на Січових стрільців, а потім прийшли до Адміністрації Президента і Нацбанку і начебто домовилися про зустріч із главою держави, однак результату не було.

Згодом сотні вкладників ліквідованих банків, які вимагають повернути свої гроші, перекрили Хрещатик.

Поліція почала розвертати машини на перехресті біля Будинку профспілок.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...