З ким дружать скрепи: Іранця публічно відшмагали за розпитий колись у підлітковому віці алкоголь

Якщо взяти за посил демагогію кремлівської пропаганди "русский с иранцем братья на век", то екзекуції підлягають 99,9% скрепної наддержави, включно з московськими "небожителями".

Іранця жорстоко покарали за колись випитий алкоголь. Фото: ВВС.

В Ірані чоловіка публічно відшмагали за розпивання алкоголю на весіллі більше 10 років тому, передають Патріоти України.

Фотографії чоловіка, якого шмагають батогом на центральній площі міста Кашмар, з'явилися в місцевих ЗМІ. Всього іранця засудили до 80 ударів.
Зазначається, що це було покаранням за те, що він випив алкоголь на весіллі, коли йому було 14-15 років. Інцидент стався в 2006 чи 2007 році (у 1386 році за іранським календарем), тоді ж молоду людину заарештували і засудили до покарання. Чому воно було приведено у виконання тільки зараз, не уточнюється.

За деякими даними, іранець випивав на весіллі, де під час сварки вбили 17-річного хлопця. Однак до інциденту він не мав ніякого відношення. «Обставини цієї справи абсолютно шокуючі, це ще один жахливий приклад збочених пріоритетів іранської влади», - вважає Філіп Лютер, глава близькосхідного відділення міжнародної правозахисної організації Amnesty International. За його словами, ніхто незалежно від віку не може бути покараним таким чином.

Джерело: ВВС

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...