З ким дружать скрепи: Іранця публічно відшмагали за розпитий колись у підлітковому віці алкоголь

Якщо взяти за посил демагогію кремлівської пропаганди "русский с иранцем братья на век", то екзекуції підлягають 99,9% скрепної наддержави, включно з московськими "небожителями".

Іранця жорстоко покарали за колись випитий алкоголь. Фото: ВВС.

В Ірані чоловіка публічно відшмагали за розпивання алкоголю на весіллі більше 10 років тому, передають Патріоти України.

Фотографії чоловіка, якого шмагають батогом на центральній площі міста Кашмар, з'явилися в місцевих ЗМІ. Всього іранця засудили до 80 ударів.
Зазначається, що це було покаранням за те, що він випив алкоголь на весіллі, коли йому було 14-15 років. Інцидент стався в 2006 чи 2007 році (у 1386 році за іранським календарем), тоді ж молоду людину заарештували і засудили до покарання. Чому воно було приведено у виконання тільки зараз, не уточнюється.

За деякими даними, іранець випивав на весіллі, де під час сварки вбили 17-річного хлопця. Однак до інциденту він не мав ніякого відношення. «Обставини цієї справи абсолютно шокуючі, це ще один жахливий приклад збочених пріоритетів іранської влади», - вважає Філіп Лютер, глава близькосхідного відділення міжнародної правозахисної організації Amnesty International. За його словами, ніхто незалежно від віку не може бути покараним таким чином.

Джерело: ВВС

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...