З ножем, молотком і мотузками: У Києві педофіл влаштував звірячий напад на дітей (фото)

У мережі вже закликають до самосуду над маніяком.

Спійманий педофіл. Фото:Facebook

У неділю, 14 жовтня близько 16:00 в Солом'янському районі Києва на вулиці Пітерській чоловік з молотком і ножем гнався за дітьми. Про інцидент розповіла мама постраждалої дівчинки Світлана Савченко в Facebook, передають Патріоти України.

"Увага всім батькам!!!! Сьогодні о 16.00 в Солом'янському районі на вулиці Пітерській це чудовисько з ножем і молотком гнався за дітьми. І, зокрема, за моєю дочкою, його спіймали, а в сумці - ніж, молоток, скотч і мотузки. Бережіть дітей!!! Прошу зробити репост! Нехай це побачать в прокуратурі! Таких не можна випускати на волю!!!! "", - пише мама постраждалої дівчинки Світлана Савченко.

До публікації жінка прикріпила фотографії, на яких зображений нападник.

У коментарях до публікації закликають здійснити самосуд над нападником, бо його можуть відпустити.

"Таких козлів треба вбивати, щоб вони не чинили насильства і не вбивали, не гвалтували наших дітей і людей", "Каструвати ... це найменше", "Це ж мій район і моя дитина тут ...", - пишуть користувачі.

Пізніше Світлана Савченко додала інформацію у справі про напад на дітей.

"Заяву з батьками написали - тепер все залежить від керівництва райвідділу на Повітрофлотському та прокуратури. Але для дітей це серйозна психологічна травма. Тому я прошу допомоги у всіх небайдужих !!!! Наші діти не будуть в безпеці, якщо таке чудовисько і йому подібні будуть на свободі!!!!", - додала в коментарях мама постраждалої дівчинки.

Вона також написала, що чоловік гнався за дітьми від військкомату до скверу Ушинского.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...