З таким народом армія непереможна!: Полторак привітав військових з Новим Роком та Різдвом (відео)

Глава Міноборони наголосив, що на 2017 рік у військових є розуміння і план, що необхідно зробити для "створення Збройних Сил, які будуть готові забезпечити територіальну цілісність і спокій наших людей".

Степан Полторак. Фото:скрін відео

Міністр оборони України Степан Полторак привітав військовослужбовців з наступаючим Новим роком і Різдвом. Вітання голови відомства опубліковано на його сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він назвав 2016 рік, що минає, переломним для Збройних Сил України.

"Ми завершили стратегічне оборонне планування і приступили до практичної фази реформування Збройних Сил. Нам вдалося виконати практично всі заходи щодо реформування, які були сплановані на 2016 рік. На службу за контрактом в армію прийшло майже 70 000 українців, що в свою чергу дало можливість відмовитися від мобілізації.

Ми створили стотисячний резерв ЗСУ. Органи військового управління отримали бойові можливості. Значно підвищився рівень підготовки військ, оснащення, забезпечення, виріс потенціал Збройних Сил", - сказав Полторак.

Глава Міноборони додав, що на 2017 рік у військових є розуміння і план, що необхідно зробити для "створення Збройних Сил, які будуть готові забезпечити територіальну цілісність і спокій наших людей".

"У цей день хотілося б привітати всіх вас з Новим Роком та Різдвом Христовим! Особливо хочу звернутися до військовослужбовців, які у важких умовах, в зимових окопах стримують агресора і забезпечують мирне життя наших громадян. Хотів би звернутися до демобілізованих військовослужбовців та волонтерів. З першого дня ви взяли в руки зброю і встали на захист своєї країни. Своїми мужністю і героїзмом ви дали можливість побудувати нові Збройні Сили", - додав він.

"Шановні українці! Я звертаюся сьогодні до вас зі словами подяки за те, що ви підтримуєте свою армію. Спасибі, за ту турботу про Збройні Сили, яку ми відчуваємо щодня, за тепло ваших сердець, яке нам дуже необхідно. З таким народом армія непереможна. Щиро вітаю всіх зі святами і бажаю сімейного щастя, міцного здоров'я, Божої підтримки і Перемоги! з Новим Роком та Різдвом Христовим!" - підсумував Полторак.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...