З вітальним словом від Героя України: У столичному військовому ліцеї імені Богуна урочисто відсвяткували 1 вересня (фото)

Свято Першого дзвоника проходило під головуванням генерал-майора Збройних сил України, начальника ліцею, героя України Ігоря Гордійчука.

Свято 1 вересня у Київському ліцеї імені Івана Богуна. Фото:http://www.unian.ua/В Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна сьогодні відбулося святкування Дня знань. Свято першого дзвоника проходило під головуванням генерал-майора Збройних сил України, начальника ліцею, героя України Ігоря Гордійчука. Про це пише УНІАН, передають Патріоти України.

Також на заході був присутній лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Ринок відкритий, але : Чому українські біженці тікають із Польщі до Німеччини - пояснення експертки

вівторок, 30 квітень 2024, 10:56

Німеччина є одним з головних напрямків як для українських біженців, так і трудових мігрантів. Цього року в країні дозволили працювати на підприємствах і вчити мову одночасно для заохочення працевлаштування. Про це у коментарі "Главкому" розповіла керів...

Шпигувала за понтонними переправами ЗСУ: СБУ затримала підозрювану, яка працювала на ворога на Донеччині

вівторок, 30 квітень 2024, 10:50

Служба безпеки повідомила про підозру жительці Донеччини, яка співпрацювала з Росією та шпигувала за понтонними переправами ЗСУ в регіоні. Про це повідомляє СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що затриманою виявилася 25-річна місцева житель...