З вибухівкою на нозі: Викрадачі приводили Грабовського в офіс, де забрали гроші і документи, - Матіос

З невідомих причин помічник адвоката Оксани Соколовської, який добре знав Грабовського, відмовився допомагати слідству.

Юрій Грабовський. Фотоwww.youtube.comВперше силовикам довелося зіткнутися з ситуацією, коли в Україні при викраденні людини використовують браслет з вибухівкою. Про це сьогодні розповів головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Затримані за підозрою у викраденні і вбивстві Юрія Грабовського повідомили слідчим, що одягали на ногу адвоката спеціальний браслет з вибухівкою. У разі спроби повідомити про своє затримання або спробі втечі, вони підірвали б його.

Також прокурор повідомив, що помічник адвоката Оксани Соколовської, який добре знав Грабовського, відмовився допомагати слідству.

"Помічник Соколовської ухилявся від проведення слідчих дій, а при проведенні слідчої дії впізнання одного з убивць категорично його не впізнав, не знаю, з яких мотивів. Якби він його впізнав, ми б не втратили час ... кілька років сиділи з убитим в одному офісі, і з яких мотивів її помічник не впізнав того, хто насильницьким шляхом з браслетом, нібито з вибухівкою, приводив Грабовського в офіс забирати гроші з сейфа і якісь документи. Він його не впізнав. Це не по-людськи і непрофесійно ...", - заявив Матіос.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...