За аморальний вчинок: У Черкасах звільнили з роботи вчительку, яка дуже любить "радянську владу" (документ)

Наталія Макаренко звільнена наказом департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Черкаська школа №17. Фото:vk.com

Скандал навколо вчительки англійської мови, яка погрожувала своїм учням "навчити любити радянську владу", добіг кінця. Відповідний наказ департаменту освіти у своєму Facebook оприлюднив журналіст з Черкас Валерій Воротник, передають Патріоти України.

"Макаренко звільнена", – написав журналіст.

Слід нагадати, що скандал навколо вчительки англійської мови з черкаської школи №17 Наталії Макаренко розгорівся ще у грудні.

Батько однієї з учениць Дмитро Шакін після численних розповідей доньки попросив записати на диктофон те, як з учнями спілкується їхній класний керівник – вчителька англійської мови Наталія Макаренко.

За словами дитини, викладачка неодноразово підвищувала на них голос і погрожувала "навчити любити радянську владу".

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...