За допомогою гранати: На Одещині на очах у правоохоронців вкрали службове авто (фото)

​У Великомихайлівському районі області зганьбилися співробітники Управління захисту економіки.

Фото:https://www.048.ua

Вночі четверо місцевих жителів віком від 23 до 25 років на вулиці почали приставати до двох дівчат. Під час словесної перепалки дівчата вийшли на дорогу, де в цей час проїжджав службовий автомобіль правоохоронців. Дівчата зупинили співробітників поліції і попросили допомоги. Про це пише місцевий сайт 048.ua, передають Патріоти України.

Працівники поліції зробили зауваження хлопцям, які у відповідь почали сперечатися з правоохоронцями і один з них дістав гранату РГД-5 і кинув її в салон службового автомобіля. Для безпеки співробітники Управління захисту економіки покинули службовий автомобіль і відтягли дівчат на безпечну відстань.

Цим скористалися зловмисники, сіли в машину і зникли в невідомому напрямку. Правоохоронцями був введений план "Перехоплення".

Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівниками УВБ, ГУНП в Одеській області, УЗЕ в Одеській області зловмисники були затримані. У правопорушників було вилучено дві гранати і знайдений службовий автомобіль.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...