За два дні до повернення у зону АТО: Український військовий через пожежу залишився без будинку (відео)

На щастя, всім членам сім'ї вдалося вчасно вибратися з охопленої вогнем оселі.
Пожежа могла статися через перепади напруги. Фото: скріншот з відео.

У селі Берестянка Бородянського району Київської області згорів будинок учасника АТО Тимофія Бутиліна. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Зазначається, що пожежа в будинку виникла за два дні до дати його повернення на передову. Під час виникнення пожежі в будинку перебували дружина бійця і троє неповнолітніх дітей. На щастя, всім членам сім'ї вдалося вчасно вибратися з охопленого вогнем будинку.

На даний момент причини пожежі не встановлені, але за словами потерпілої, перепади електрики могли стати причиною пожежі. "Я працювала за комп'ютером. Почав клацати стабілізатор. Я все відключила, розуміла, що це перепад. Я все витягла навіть з розетки. Буквально мене не було дві хвилини - дочка кричить, що дим валить з другого поверху. Вогнище було саме там, де розетка, яку я відключила", - говорить потерпіла Ірина.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....