За "коктейлі Молотова": Журналістку Ірму Крат затримали біля посольства РФ у Києві (відео)

Ірма пояснила свою поведінку біля дипустанови вночі нестримним бажанням звільнити Надію Савченко.

Ірма Крат. Фото:gazeta.ua

Скандальну журналістку, головного редактора "Свободи слова" Ірму Крат затримала поліція за акцію біля посольства Російської Федерації в Україні. Про це Обозревателю повідомили джерела в правоохоронних органах, зазначають Патріоти України.

Приблизно о 5 годині ранку 10 березня Крат разом зі своїми друзями закидала коктейлями Молотова будівлю посольства Російської Федерації в Києві на проспекті Повітрофлотському, 27. Випадкові перехожі стверджують, що Ірма з друзями були п'яні, і навіть зняли це дійство на відео.

Охоронці посольства до порушників не вийшли, але замість цього вони викликали поліцію. Після затримання Ірма пояснила свою поведінку нестримним бажанням звільнити Надію Савченко і, на її думку, в цьому контексті її дії не можна кваліфікувати як умисне псування майна або підпалів.

Інформацію про цей злочин поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 статті 194 КК України для проведення подальшого розслідування.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...