За козацькими традиціями: У Запоріжжі понад 500 патрульних поліцейських присягнули на вірність Україні (відео)

Вже сьогодні ввечері вулиці міста патрулюватимуть 50 поліцейських автомобілів.

У Запоріжжі приступають до роботи нові поліцейські. Фото: Twitter Arsen Avakov.

На оглядовій площі на острові Хортиця на вірність Україні та українському народові присягнули 508 патрульних Національної поліції України, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нові запорізькі поліцейські - це ті, які пройшли і успішно здали 11 іспитів. Навчання тривало понад два місяці і закінчилося тиждень тому. В патрульній поліції Запоріжжя будуть нести службу 105 дівчат і 49 бійців АТО.

Презентація нової поліції проходила на оглядовій площі музею історії Запорізького козацтва на острові Хортиця. На заході був присутній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Запорізької ОДА Григорій Самардак та мер міста Володимир Буряк.

Запоріжжя - це 21-ше місто, де буде працювати патрульна поліція.

Паспорти придбали за хабар, в Україні ніколи не бували: Роми обманювали швейцарську владу, прикидаючись... українцями

середа, 8 травень 2024, 11:59

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий портал новин Nau, передають Патріоти України. Щонайменше десять сімей ромів використовували отримані обманним шляхом або за хабар па...

"Це не моя війна. Ви її почали, ви її і закінчуйте": Військовослужбовиця розповіла про роботу у ТЦК

середа, 8 травень 2024, 11:44

Реабілітолог, бойова медикиня та учасниця бойових дій Юлія Вітковська після Бахмуту та Вугледару служила на Чернігівщині, де й пройшла військово-лікарську комісію. Зараз вона несе службу у територіальному центрі комплектування і розповіла подробиці про...