За нашу Надію: активісти атакували консульство Росії в Одесі (фото, відео)

Під час акції протесту активісти спалили опудало з обличчям Путіна.

Акція в Одесі біля російського консульства. Фото:http://dumskaya.net/В Одесі учасники акції на підтримку української льотчиці Надії Савченко, яку судять в Росії, закидали яйцями консульство РФ і вплуталися в сутичку з правоохоронцями. Про це написало місцеве видання Думская, інформують Патріоти України.

Під час заходу активісти спочатку спалили опудало з обличчям президента Росії Володимира Путіна, закидали будівлю консульства яйцями і фарбою, а після цього намагалися взяти його штурмом.

"Ми символічно спалимо опудало ВВП. Сподіваємося, доживемо до реальної страти", - заявив учасник акції Тодор Пановський.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...